Kulturális Cybertér

KultOnline

KultOnline

AJÁNLÓ - Párterápia

Orlai Produkciós Iroda

2016. június 01. - Sajtóhír

parterapia.jpg    Fergeteges nyári vígjáték

   Párterápia Szentendrén

   2016. július 8-án mutatja be az Orlai Produkciós Iroda Daniel Glattauer Párterápia című darabját Mészáros Máté, Balla Eszter és Debreczeny Csaba főszereplésével, Znamenák István rendezésében a Szentendrei Teátrum és Nyár keretében. Az előadás a nyár után a Belvárosi Színházban látható.

   Évek óta nagy sikerrel játsszák Daniel Glattauer előző művét, a Gyógyír északi szélre előadást a Belvárosi Színházban. A darab már több, mint százszor tárta a nézők elé két ember megismerkedésének kalandos és humoros történetét. Most tovább lép a szerző, a Párterápia házaspárjának életéből már rég eltűnt az első évek izgalma. Ismerős a helyzet: valami végleg elveszett, és mielőtt végleges döntést hozna, egy utolsó kísérletképpen szakemberhez fordul a férfi és a nő. Az orvos munkához lát, frenetikus helyzetek, mulattató fordulatok és meglepetések során ismerjük meg már nem is csak a páciensek, hanem maga a pszichiáter életét is. Glattauer vígjátéka nagy emberismerettel és virtuozitással sodorja nézőjét a hősökkel együtt a jövő meglepetései felé.

Premier: 2016. július 8. 20.30 óra, Szentendrei Teátrum

További előadások: 2016. július 9., 14., 15.

Stáb:

Jelmez - Cselényi Nóra

Díszlet - Znamenák István/ Szalai József

Grafika - Csáfordi László

Világítási terv - Kehi Richárd

Rendező - Znamenák István

Producer - Orlai Tibor

A bejegyzés trackback címe:

https://kultonline.blog.hu/api/trackback/id/tr888766648

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása